Logo Gemeente Hoogeveen
logo Rabobank

Adverteren?

Adverteren op onze site of programmaboekje?

Adverteren?

De toernooiensite van damclub Hoogeveen kan een interessante manier voor u worden om naamsbekendheid te genereren én dat voor een scherp tarief. De toernooiensite krijgt voornamelijk bezoekers uit Hoogeveen en omgeving, maar tijdens (inter)nationale evenementen zoals het MTB Open komen er veel (inter)nationale bezoekers.

Jaarlijks organiseert Damclub Hoogeveen vele damtoernooien waardoor er intensief gebruikt gemaakt wordt van de site.

Voor de toernooiensite zijn er drie advertentiemogelijkheden:

Advertorial

Een advertorial is een advertentie in tekstformaat. Deze vorm van adverteren biedt u de meeste mogelijkheden tot het gericht bereiken van bezoekers. De tekst is vrij in te geven en kan zich dus richten op specifieke acties. Een advertorial wordt door gebruikers als de meest interessante reclame gezien. Zie ook twee voorbeelden op de website www.damclubhoogeveen.nl (aan de rechtzijde ziet u twee advertorials)

Banner

Specificaties: 234*60 - max. 18 kb – GIF, JPG of FlashPlaats: op alle pagina’s van de frontpage aan de bovenzijde of rechterzijde van de pagina.

Banner in de Banner Scroller

Specificaties: 120*60 (max. 5 kb), 120*90 (max. 7 kb) of 125*125 (max. 10 kb) – GIF of JPG.Plaats: in de Banner Scroller aan de rechterzijde.

Programmaboekje

Het is ook mogelijk om in onze programmaboekje een advertentie te krijgen. Het programmaboekje wordt online en op papier verspreid onder de deelnemers, sponsoren, pers en overige belangstellenden.

Interesse?

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over de tarieven e.d.? Neem dan gerust contact met ons op!

www.palmansfilms.nl

Het Knooppunt, Jan Dekkerstraat 1b, 7902 JG Hoogeveen laatste wijziging: 21-08-2017